2024-04-25

2024-04-25 19:58 Link megnyitása Részletek tumblrén is ezt csinálom csak miután elfőtt a víz, megint teszek kis olajat hogy ne ragadjon le a főtt…

rizsilemming:wndrpanda:willcodehtmlforfood:spikebam:pajjorimre:wndrpanda:Ezen a ponton ugy erzem magam, mint a kutyas meme, hogy annyiszor visszakerdeztel, es meg mindig nem erted, es mar nem mered tobbszor megkerdezni.Google kereseseim be like:Szoval 3x keszitettem,elsore leragadt, kertem itt tanacsotadtam hozza vizet, fasza lettleragadt mint a picsa nem ertek semmit:DDDElső lépés: serpenyőben, kevés olajon, lassú tűzön (minimálláng, kb 15-20 p) kicsit megpirítod (aranybarna legyen az alja, lapos felivel tedd a serpendlibe).Második: amikor megbarnult (ízlés szerinti színűre), öntesz rá kb 1.5 deci vizet és nyélgázon elkezded forralni. Néha megböködöd, hogy ne meredjen bele a serpendlibe. Ez kb 5-7 perc lesz, azalatt mixelsz hozzá szószt (az enyém szója, osztriga 1-1 ek kb, ízlés szerint sriracha, kb egy tk méz meg ugyanannyi gochujang), ezt jól összekevered, fél deci vízzel felöntöd, megen összekevered és mikor a víz már majdnem elforrt róla, ezzel beborítod, megvárod amíg kicsit/nagyon összesűrűsödik és jóétvágyat. Amikor ráöntöd a vizet a forró olajra, csak óvatosan. Én szoktam forralni vizet, az nem akkora szopás, meg le is szarom. Kicsit éget, disznóól is lesz, de kit érdekel. De gőzölni meg főzögetni is lehet, sose próbáltam.En bambusz gözölövel felközölom, aztan pici olajon mepiritom. Meg soha nem ragadt le persze lehet, hogy fugg az alapanyagoktol.Or put it in an air fryer nincs airfryerem!!!! ez egy fried air mentes haztartas, proudlyÉn rakok olajat a serpenyőbe, belerakom a gyozat, öntök alá vizet úgy szemre, lefedem, azt elvan. És kicsit leragad de úgy is finom. én is ezt csinálom csak miután elfőtt a víz, megint teszek kis olajat hogy ne ragadjon le a főtt tésztakabátja


(c)Alter Játék Kft. | info@hirss.hu